İnönü Ortaokulu

Belgegeçer : 0264 418 1527
WEB https://akyaziinonuortaokulu.meb.k12.tr
Adres : İnönü Mahallesi 7072 sk. no 27/1 İç kapı no 1 54400 Akyazı, Sakarya
VİZYON : Eğitim-öğretim faaliyetlerinin paydaşları olan, öğretmen, veli ve öğrencilerin memnun olduğu, sevgi ve saygıya dayanan, paylaşımcı, huzurlu bir ortamda, kendini sürekli yenileyen öğretmenlerle, bütün öğrencilerimizi; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, örf, adet ve geleneklerimize uygun ahlak ve karakterde, başarmayı hedefleyen, çağdaş düşünebilen, sorgulayan, kendine güvenen, sınavlarda başarılı, sportif etkinlikler ve sosyal aktivitelerde faal ilköğretim mezunları haline getirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizi, çağımızın gerektirdiği ihtiyaçlar doğrultusunda; sağlıklı ve güvenilir bir ortamda, nitelikli eğitim-öğretim anlayışı çerçevesinde, çağdaş ve bilimsel yöntemlerle; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, bilgiye kendisi ulaşabilen, düşünebilen, sorgulayabilen, eleştirebilen, üretebilen, işbirliği içinde çalışabilen, sosyal aktiviteleri ve sportif faaliyetleri önemseyen bilinçli bireyler olarak geleceğe hazırlamaktır.
BAŞARILAR : Okulumuzun Futbol, Futsal, Voleybol gibi alanlarda bir çok başarısı ve kupası mevcuttur.

Saatler : 08.00-13.50
Isınma : DOĞALGAZ